Saturday, 18 February 2012

my friend...

Assalamualaikum

  sorie la lama sangat dah tak update bl0g nieyh..kebelakangan nieyh..aku sibuk sangat..bila duduk jauh dari kawan kawan..teringat pulak dekat hampa semua..best dapat kawan dengan hampa.

       
   nieyh kawan baik aku..Nazreen roslan a.k.a mat romeo..hakhak..jangan marah ein..kalau marah kena jual..haha..kami selalu keluar lepak sama sama..boleyh di katakan nak pi mana pon suma keluar sekali..best kawan dengan dia..dia rilek..dia punya "favourite thing"..bila jumpa kawan kawan..suka tampaq laju laju...HANG TAU DAK SAKIT !!!!..haha...apa apa pon..best kawan dengan hang ein oi...




 nieyh kawan aku sorang lagi...nama dia fazrin bin abd aziz..dia nieyh budak KL..tp aku rasa..dia paling sempoi..sebab..dia suka cakap n belajar cakap kedah...best kawan dengan dia nieyh...ayat yang dia paling suka dok sebut "celuih" atau dalam bahasa buku..tak muat..haha.dia nieyh jugak fanatik gila dengan skuad bola malaysia..and.player yang dia paling suka..player yang baru dipanggil oleh rajagopal..manaf mamat...pajin2x..kalau tak dak hang 1 hari...bosan aku...
  nieyh pulak kawan KL terbaik aku..radzuan ismail..muka dia nieyh macam ultimate...kalau sekali imbas...hikhik..sorie wan..kutuk hang..haha...tapi apa salah aku, aku tak tau la..dia tak cakap dengan aku..takpa2..wan..aku mintak maaf kalau aku ad salah...maafkan aku..nak aku buat lagu ka ?haha...maafkan aku noh..kitakan kawan..susah senang sama2..mana boleyh gaduh CEK OI!!
 nieyh kawan aku...nama dia mohd faiz misrak...dia punya tag line.."ISH"..haha..hampa suruh la dia buat apa pon..dia akan buat..tapi..mesti keluar tag line dulu...baru dia p buat kerja..haha...dia kalau dapat internet...mesti gelak kuat2 punya..taktau la apa yang dia tengok dalam u tube tue..sebab bila kami nak p tgok ja..dia tutup...faiz2..apa nak jd..haha..

 nieyh ustaz fizi..haha..tak byk aku nak cita sal dia..sbb dia tak byk buat perangai..haha..kalau buka utube tue..dia msti buka lagu "sungai lui " by aizat...best ker lagu tue ustaz fizi oi...kami pon tak tau pasal pa org pgil dia ustaz..haha..
dalam gambar nieyh..aku nak cerita kawan susah senang aku...nama dia wira bin abdul wahab...dalam gambar nieyh dia pakai bju warna purple..hensemkan dia..untungla la gf dia...ada orang cakap muka dia macam farid kamil..sekali tengok nampak macam sama la..2 kali tengok..macam klon farid kamil..haha..gurau saja wira...budak pulau nieyh...the best fren..nieyh gambar kami bertiga..waktu sambut besday ein yang ke 18...haha..tahun nieyh hang akan kena lagi ein...depa 2 org nieyh..BEST !!
 nieyh nama dia fathulyaqin..susah lec nak sebut nama dia..haha...dia nieyh tak banyak aku nak cita..dia nieyh pendiam..tapi bila dia mula bercakap...penat nak melayan...dekat rumah sewa..kami panggil dia ALANG...haha..
nieyh mmbe aku...zulkhairi..kami pgil dia PAK LAH..haha..gengster tak tengok dia ??haha..tapi sayang..dia asyik tengok cita kartun jea..haha...gurau ja paklah..jangan tumbuk aku...takot...lari !!...best kawan dengan hang paklah...





aku rasa setakat ni saja nak tulis..nantikan aku nak tulis sal someone yang aku paling sayang..:)...aku harap lepas baca..hampa semua boleyh jadi follower aku la..sapa yang dah jadi expert follower..tolong ajar aku okeh..

maaf untuk penggunaan "aku" kepada y terlebih umur..

^ , ^
V